середу, 2 червня 2010 р.

У Львівському «Котим’ячі» перемогла команда Мексики


 У віковій категорії 5-6 класів Кубка Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» перемогла Львівська гімназія ім. В. Симоненка Франківського району. За результатами урочистого жеребкування фінальної частини Кубка було визначено, яку країну-учасницю фінальної частини Чемпіонату Світу з футболу 2010 року у ПАР представлятиме кожна львівська школа. Гімназія-переможець представляла Мексику та отримала від посольства Мексики футбольну форму країни.

У віковій категорії 9-11 класи перемогла загальноосвітня школа №18 Залізничного району.

«Цьогорічний Кубок Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» став не лише загальноміським святом футболу та здоров’я. В рамках Кубка спільно з гравцями ФК «Львів» ми провели соціальну кампанію «Одне місто, 100 шкіл, 11 левів!», що пропагувала здоровий спосіб життя та шкільний футбол. До цього заходу нам вдалося залучити посольства та культурні товариства країн-учасниць чемпіонату світу, які передали учасникам футбольні форми та сувеніри своїх країн. Окрім нагород діти отримали зошити ТМ «Школярик», переможці турніру – абонементи до аква-парку «Пляж» та форму національної збірної від «Корну».

Таким чином ми довели: відновити шкільну лігу з футболу можливо і це потрібно робити спільно – усім містом. Цього заходу не було б без участі вчителів фізичної культури та директорів шкіл, батьків школярів, які заохочують своїх дітей грати у футбол, та без підтримки ФК «Львів» - прокоментувала заступник директора департаменту «ЄВРО 2012», начальник управління інформації та промоцій Соломія Білонога.

«Як було обіцяно, найкращі бомбардири обох вікових категорій отримали футбольні м’ячі з автографами Мішеля Платіні. Для кожного з них – це велика перемога, як для Львова – перемога приймати Чемпіонат Європи з футболу у 2012 році УЄФА ЄВРО 2012тм» – додала вона.

Джерело - сайт Львівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар