четвер, 30 вересня 2010 р.

Сьогодні у Львові розпочинається основний раунд Кубку УЄФА з футзалу 2010/2011


Сьогодні у Львові розпочинається Кубок УЄФА з футзалу - свято, яке можна з впевненістю назвати «репетицією» Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році УЄФА ЄВРО 2012™.

Нагадаємо, що перший матч Кубку відбудеться о 17:30 год. між командами «Афіна 90» (Греція) і "KMF Орліч" (Боснія та Герцеговина). Усі матчі турніру пройдуть у Палаці спорту "Галичина" (колишній "Будівельник") по вул. Керченській, 8. Від сьогодні квитки можна придбати безпосередньо у ПС "Галичина".

О 17:15 турнір буде відкрито виступом Театру Спорту Львівського Державного університету фізичної культури, учасника «Євробачення 2005», IV Всесвітніх ігор «Спорт для всіх», лауреата міжнародних конкурсів України, Словаччини, Польщі та Угорщини. Учасники виступів Театру спорту – члени національної збірної України з акробатики, призери Чемпіонату Європи та Чемпіонату світу, абсолютні чемпіони України 2010 року, майстри спорту України різних видів спорту: художньо гімнастики, аеробіки, рукопаш гопака. Виступи Театру спорту супроводжуватимуть всі матчі основного раунду Кубка УЄФА з футзалу 2010/2011 у м. Львові.

Урочисте відкриття турніру за участю губернатора Львівської губернатора Львівської області Василя Горбаля, львівського міського голови Андрія Садового та президента асоціації футзалу (міні-футболу) України Генадія Лісенчука розпочнеться о 19:30 та передуватиме матчу Чемпіона України 2010 року львівського ФК «Тайм» (Україна) та AGBU Арарат Нікосія (Кіпр).

«Ми доклали всіх зусиль, щоб турнір пройшов на найвищому рівні. Мова йде і про брендування СП «Галичина», і про облаштування робочого місця журналістів, і про мовне забезпечення турніру. Львів вперше приймає футзальні змагання такого, тому дуже важливо, що до організації Кубку УЄФА з футзалу  долучились представники ДАЇ, МВС та МНС, управління охорони здоров’я та  Личаківської районної адміністрації», - розповів директор основного раунду Кубку УЄФА з футзалу 2010/2011 Євген Москвін.

О 17:00 розпочнеться акредитація ЗМІ на місці проведення заходу (ПС «Галичина») за списками попередньої акредитації.

Фото: sport.akipress.org

Немає коментарів:

Дописати коментар