четвер, 1 жовтня 2009 р.

Мешканці міста зможуть отримати можливість впливати на розподіл держбюджету

У Львові розроблено новий Законопроект про відсоткову філантропію. Проект передбачає механізм передачі владних функцій кожному громадянину самостійно розпоряджатися бюджетними коштами у розмірі 2% сплаченого ним податку з доходів. Ці кошти можна буде перераховувати на конкретну неприбуткову організацію на свій вибір. Така практика застосовується в багатьох країнах і є значною підтримкою для розвитку соціальних проектів. Над законопроектом працювала експертна комісія 2-го Екуменічного Соціального Тижня.

Обговорення законопроекту відбудеться 7 жовтня в приміщенні Львіської обласної ради та адміністрації. У заході візьмуть участь юристи та відомі політики.

Нагадаємо, що 1 жовтня завершується акредитація журналістів на заходи 2-го ЕСТ за участю Катерини Ющенко. 6 жовтня разом з іншими учасниками, вона обговорюватиме тему «Про минуле заради майбутнього: історична правда про радянську добу». Після чого Катерина Ющенко презентує виставку «Репресована духовність» про нищення комуністичним режимом Церкви, релігії та традиційної обрядовості в Україні в 20-х-80-х роках ХХ ст. Заходи відбудуться в приміщенні Українського Католицького Університету, вул. Хуторівка, 35.

Отримати акредитацію можна, звернувшись у прес-центр 2-го ЕСТ за телефонами: 240-99-44*276; 8- 050- 715-82-22. Запис журналістів триватиме до 1 жовтня.

Немає коментарів:

Дописати коментар