четвер, 1 жовтня 2009 р.

У Ратуші запровадили юридичні консультації для львів’ян

Потрапити на прийом до юриста відтепер може кожен львів’янин. Цього тижня у Центрі обслуговування мешканців розпочали надавати відвідувачам юридичні консультації. Для цього кожного дня в Центрі працюють консультанти юридичного управління Львівської міської ради, а також проходять стажування студенти юридичних факультетів. Практику надання спеціалізованих консультацій в Центрі обслуговування мешканців планують продовжити ще й інші управління Львівської міської ради.

«Коли ми створювали на базі відділу адміністративних послуг Центр обслуговування мешканців, важливим нашим завданням було розширення послуг для львів’ян. Насамперед надання якісних консультацій з питань роботи міської ради. Протягом чотирьох місяців до інформаційної довідки Центру обслуговування мешканців звернулися тисячі відвідувачів. Наступним нашим кроком є запровадження спеціалізованих консультацій представників різних управлінь міської ради в Центрі обслуговування мешканців», – повідомила адміністратор Центру обслуговування мешканців Галина Космина.

Отримати юридичну консультацію в Центрі обслуговування мешканців можна безкоштовно щодня з 9.00 до 18.00 години, звернувшись до інформаційної довідки Центру. Юридичні консультації надають з питань, які належать до компетенції міської ради.

Нагадаємо, Центр обслуговування мешканців проводить консультування громадян щодо проходження певних процедур, організовує зустрічі львів’ян з міськими посадовцями, допомагає у вирішення справ, які належать до компетенції міської ради.

«Це лише перша частина змін, які відбуваються у міській раді для мешканців. Корисна інформація, реформування офіційного сайту, випуск інформаційних буклетів, реформування диспетчерської служби, довідник з вирішення проблем та ін . До кінця року буде ще кілька нових напрямків, які об’єднані у проекті «Відкрита влада», – зазначає начальник управління внутрішньої політики Наталя Міхнова.

Проект розвитку Центру обслуговування мешканців реалізовує адміністративно-господарське управління та управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Адреса Центру обслуговування мешканців: площа Ринок,1 (вхід з правого боку Ратуші). Телефон інформаційної довідки – 297-57-95.

Немає коментарів:

Дописати коментар