неділя, 4 жовтня 2009 р.

GTZ запрошує на роботу!

Львівська міська рада та Німецьке товариство технічної співпраці (ГТЦ) запрошує працівників для роботи у спільному проекті «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова».

Терміново на роботу в проекті запрошуються:
1. Фахівця – економіста чи юриста;
2. Експерта з архітектури та охорони історичного середовища;
3. Експерт з комунікації та містопланування.
Основні вимоги до кандидатів:
- Вища освіта;
- Досвід в роботі з інтернаціональними донорами;
- Досконалі комунікативні та модераторські здібності (організація, проведення та керування дискусіями, обговоренням, переговорами);
- Бажано відмінні знання іноземної мови – німецької, англійської;
- Хороша здатність швидко реагувати на зміни та готовність сприймати нові виклики.

«Від майбутніх співробітників очікуємо: зацікавленість в темі проекту: збереження будівель старої частини міста Львова, готовність приймати виклики в нових сферах діяльності, крім того – хороший рівень професійних знань, досконале володіння іноземними мовами (німецька, англійська) і, звичайно, готовність працювати в команді. З нашого боку ми пропонуємо: цікаву роботу в інтернаціональному контексті, хороші можливості для подальшого професійного розвитку, приємну робочу атмосферу», – розповіла керівник проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» пані Іріс Ґляйхманн.

Якщо ви бажаєте працювати в спільному проекті Львівської міської ради з Німецьким товариством технічної співпраці (ГТЦ) «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», надсилайте резюме на електронну скриньку kadry@city-adm.lviv.ua з поміткою «GTZ». Термін подачі резюме до 21 жовтня 2009 року.
Довідка
Українсько-німецький проект «Ревіталізація історичних кварталів Львова» має на меті збереження архітектурного спадку центральної частини Львова, підвищення його цінності і, як наслідок, покращення умов життя мешканців. В співпраці державних, місцевих та інших діячів суспільного життя мають бути створені передумови для поступового відновлення міста. Одним із найважливіших завдань проекту є створення для приватних власників таких умов, щоб полегшити втілення їхніх ініціатив з реставрації, ремонту, або модернізації квартир чи будинків. В майбутньому мешканці матимуть змогу не тільки отримувати безкоштовні консультації з питань ремонту, але й спостерігати за демонстраційними проектами, з допомогою яких будуть показані технічні прийоми та процеси реставрації.

Контактна особа: Зоряна Бабич, начальник відділу кадрів, тел.: 297-58-04.

Немає коментарів:

Дописати коментар