вівторок, 15 грудня 2009 р.

Львів запрошує на зимові святкування

Чимало яскравих подій та атракцій чекають на львів’ян та гостей міста. Різдвяні святкування у Львові вже розпочались. На вулицях міста відкрився перший в Україні Різдвяний ярмарок. Культурна програма львівських святкувань є не менш гарною, ніж атмосфера різдвяного міста.
«Родзинкою» зимових свят буде третє «Міське свято Пампуха». Дійство з безліччю пампушків, колядок, конкурсів та святковою кухнею триватиме щоденно у внутрішньому дворику Ратуші. Розпочнеться «Міське свято пампуха» 8 січня різдвяним парадом у центральній частині міста. З 8 до 10 січня в місті втретє відбудеться «Свято Пампуха».
Також вздовж музею «Арсенал» різдвяні дарунки можна буде придбати з 11 грудня до 20 грудня на «Миколаївському ярмарку». 19 грудня в місті урочисто відкриють міську ялинку. З 18 до 20 грудня у музеї народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1) проходитиме фестиваль «Святий Миколай в гаю».
З 6 до 21 січня мешканці та гості міста матимуть змогу відвідати фестиваль «Різдво у Львові». Фестиваль буде проходити у центральній частині міста. Традиційно 6 січня на площі Ринок відкриють велику Різдвяну шопку, на пр. Свободи - Різдвяного дідуха. Протягом Різдвяних свят на площі Ринок та в Шевченківському гаю буде проходити безліч веселих забав, частувань та лунатиме різдвяна коляда. Прикрашатимуть Різдвяний Львів і кількаметрові снігові та льодяна фігури біля «Дзиґи».
У Домініканському соборі протягом усіх свят, аж до 1 лютого, відбуватиметься 10-й рік поспіль фестиваль «Велика коляда», під час якого виступлять 77 хорових колективів, як автентичних і фольклорних, вокально-інструментальних.
Львів робить подарунок на Миколая – знижує ціни на туристичні атракції на 50%. Особливістю цьогорічних святкувань будуть подарунки в день св. Миколая. Для тих туристів, які завітають до Львова з 19 до 20 грудня, чекають 50% знижки у готелях, рестораціях, туристичних агенціях та в розважальних закладах. Зрештою, скористатись цим подарунком зможуть не лише туристи, але й мешканці Львова.
Також перелік усіх заходів мешканці та гості міста можуть бачити в електронній версії OT-OT, www.ot-ot.lviv.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар