середа, 26 травня 2010 р.

Сьогодні розпочинаються заняття у «Правовій школі для львів’ян»

Львів'яни мають змогу безкоштовно отримати правову освіту. Управління внутрішньої політики Львівської міської ради в рамках проекту юридична служба для львів'ян розпочинає навчальну програму «Правова школа для львів'ян». У рамках програми буде прочитано 11 тренінгів на різнопрофільні правові теми найбільш актуальні для мешканців міста та здійснено 4 виїзди із навчаннями на місця. Програма триватиме протягом 6 місяців.


Перший тренінг на тему: «Шлюб. Правові наслідки укладення та розірвання шлюбу» відбудеться 25-26 травня о 19.00 в приміщенні ЛМР.

«Для реєстрації у тренінгу необхідно подати заявку за тел. «Гарячої лінії міста» - 15-80, зареєструватися в Центрах обслуговування мешканців свого району чи зголоситися за електронною адресою zhrystyna@city-adm.lviv.ua», - каже координатор проекту Зоряна Христина.

За словами Зоряни Христини, тренінги читатимуть молоді юристи, що спеціалізуються з різних галузей права. До навчань також будуть залучені зовнішні тренери для підвищення ефективності занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар