середу, 2 червня 2010 р.

У Львові стартує акція «Зміни цигарку на клюшку»


31 травня, в понеділок,  стартує акція «Зміни цигарку на клюшку». Організатори - Львівська обласна федерація флорболу, мають за мету популяризувати здоровий спосіб життя через заняття новим ігровим видом спорту: флорболом (хокей в залі), а також стимулювати молодь до відмови від тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв. Захід відбувається за підтримки Управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради.

Перша частина акції розпочнеться, в міжнародний день боротьби з тютюнопалінням, о 13:00, на площі перед університетом  І. Франка, а наступного дня,  в міжнародний день захисту дітей, о 12:00 на пр. Свободи (перед пам’ятником Т.Шевченка), розпочнеться друга частина.

В рамках заходу будуть функціонувати 2 майданчики: «Призовий» і «Ігровий». На майданчику  №1, бажаючі, відмовившись та власноруч розламавши  певну кількість цигарок, мають можливість виграти приз. На ньому  розташують  флорбольні ворота на яких, замість воротаря, натягнуть банер з вирізаними отворами різного діаметру.  Учасник клюшкою та м’ячем, з визначеної відстані здійснює кидки по воротам, а за влучання, у відповідні отвори, йому  нарахують  відповідні бали. Якщо, в межах спроби, учаснику вдається набрати певну кількість балів – він отримує приз від організаторів.

А ось, на майданчику № 2, охочі можуть пограти у вуличний варіант флорболу (команди 3х3 без воротарів). Тривалість матчу – 5 хв. Команда учасників, яка виграє 3 матчі поспіль також отримає заохочувальний приз.

Немає коментарів:

Дописати коментар