пʼятницю, 18 грудня 2009 р.

Запрошуємо мешканців та гостів міста взяти участь у конкурсі вертепів на «Міському святі Пампуха»

Запрошуємо мешканців та гостів міста взяти участь у конкурсі вертепів на третьому «Міському святі Пампуха».

Для участі у конкурсі вертепів потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті свята www.pampuh.lviv.ua та пройти відбірковий тур, що відбудеться 4 січня (про місце та точний час проведення організатори повідомлять учасників безпосередньо). Відібрані вертепи будуть запрошені виступити на міській сцені 8 січня під час святкування. 10 січня відбудеться фінал конкурсу вертепів та нагородження найкращих. Відбірковий тур для дітей до 15 років відбуватися не буде, для участі у дитячих святкуваннях необхідно лише заповнити аплікаційну форму.

Третє «Міське свято Пампуха» відбуватиметься у дворику Ратуші з 8 до 10 січня свято. Свято розпочнеться урочистим різдвяним парадом. Маршрут параду: пл. Ринок – Львівська опера – пл. Ринок. Перший та другий день свята будуть проходити як чвертьфінал та півфінал свята. Відбуватимуться конкурси вертепів, коляди та конкурси, пов’язані з пампухами. 10 січня підбиватимуться підсумки, вручатимуться призи переможцям, зокрема, у номінаціях за найсмачніший рецепт, за поїдання пампухів на швидкість. Щовечора, впродовж трьох днів з різдвяною програмою виступатимуть колективи «Перкалаба», «Файно» і «Бурдон».

«Звертаємось до львів’ян приєднуватись до спільної коляди. Маємо можливість показати туристам і мешканцям міста наш фольклор, наше мистецтво – і вертепи, і театральні постановки, і коляду. Важливо, аби звучала не лише традиційна, осучаснена колядка, а й автентична», – зазначив Андрій Сидор.

Детальніше на сайті свята www.pampuh.lviv.ua
Джерело – сайт Львівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар