середу, 26 травня 2010 р.

Львів’ян закликають дарувати квітку найкращим кельнерам міста

Сьогодні у Львові відзначили День Кельнера. 33 найкращі кельнери отримали листи міського голови Львова та грамоти директора департаменту економічної політики міськради.

Другий рік поспіль у Львові провели святкування Дня Кельнера. Як і минулоріч частина власників і керівників закладів ресторанного господарства в цей день, на декілька годин - з 16:00 до 19:00 – стали кельнерами. Вони були одягнуті у форму кельнерів і обслуговували відвідувачів. На основі заявок власників та керівників закладів ресторанного господарства Львова визначили 33 найкращих кельнери. Критеріями відбору стали: стаж роботи, якість обслуговування, відгуки відвідувачів. Керівник відділу економічного розвитку Вікторія Довжик виступила зі вступним словом та вручила листи міського голови Львова та грамоти директора департаменту економічної політики.

«Сьогодні, коли туризм та сфера обслуговування стають домінантами в житті нашого міста, професія кельнера заслуговує на відзначення та повагу. Адже це люди, що зустрічають гостей міста, дарують туристам і мешканцям якісне обслуговування і гарний настрій, а отже їх праця є своєрідною візитною карткою міста», - додала керівник відділу економічного розвитку Вікторія Довжик.

На урочистому нагородженні були присутні керівник департаменту «Адміністрації міського голови» Олег Березюк та власник ресторанів «Тарон» і «Кентавр» Вардкес Арзуманян.

Крім представників ресторанного господарства до святкування приєдналась частина львівських клубів, зокрема, «Метро», «Галерея», «Pozitiff», в яких відбудуться «Kelner – party», сьогодні з 23 год.

Загалом цілий день пройде під гаслом «Подаруй кельнеру квітку».

Немає коментарів:

Дописати коментар