середу, 26 травня 2010 р.

Діти сироти співатимуть з львівськими зірками

23 травня у Львові, на площі Ринок, проводитиметься благодійний концерт. Його мета - зібрати кошти для дитячих будинків. У концерті візьмуть участь не лише львівські зірки, а й талановиті діти–сироти.


В неділю на площі Ринок відбудеться благодійний концерт. У заході виступлять переможці університетських конкурсів та молоді таланти. Підтримати акцію також завітають львівські зірки та молоді таланти, зокрема Лілія Кіш, гурт «Prime time» та інші.

Окрім концерту, буде проводитися виготовлення колажів для сирітських будинків. До малювання долучаться діти з різних творчих колективів.

Поряд з цим відбуватиметься збір коштів. Учасники акції, відвідувачі зможуть придбати за символічну ціну продукцію надану спонсорами і тим самим внести свої пожертви.

«Вважаю за необхідне спілкуватися з дітьми. Вихованці дитячих будинків потребують цього, як ніхто інший. Проект має на меті показати людям, що є проблема і ця проблема не одного дня. Це не одноразова акція, як часто буває, ми хочемо допомагати дітям завжди», - зазначив керівник благодійної організації «Орден Благородного Серця» Роман Лабай.

Нагадаємо, що 28 травня у Будинку Вчених відбудеться благодійний молодіжний бал–вечірка. Програма балу передбачає показові виступи професійних танцівників, майстер-класи бального танцю, виступи відомих співаків, аукціон та інші розважальні заходи.

1 червня до Дня захисту дітей волонтери на зібрані кошти закуплять необхідні речі та відвідають дитячі будинки в с. Жовтянцях, с.м.т. Краковець і у Лаврові.

Джерело- сайт Львівської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар